dissabte, d’agost 05, 2006

Mort al Líban

Israel Destroynig Lebanon , the world is watching

Segur que ja sabeu que mor gent al Líban. Si ho sabeu pels canals tradicionals, és aconsellable que us dongueu una volta per Youtube per veure els videos que en parlen. El que més m'ha impressionat és la imatge d'unes nenes signant bombes que mataràn d'altres nens... Quin futur que ens espera!

Els blogs sobre la guerra ens completen el mapa mental que ens podem fer de tot l'embolic, en el millor dels casos un mapa incomplert degut al periodisme asèpticament equidistant, políticament correcte i deontològicament exquisit (Ja ho dic: en el millor dels casos).

Són mirades de la realitat (o no) que van directes a l'estòmac, parcials i viscerals sovint. Mireu sinó un tal zabadani; Soy donde no pienso ens dona la postura contraria tot citant un article del Ha'aretz (llegint l'article, un entén el títol del bloc).

Són dos, només dos, del munt d'articles, posts, i videos que podeu veure. Perquè, no us enganyeu, d'aquesta matança ens torna a tocar ser espectadors una altra vegada. Sense poguer fer res. Sense voler fer res.