dilluns, d’abril 17, 2006

Bush te un Ipod

Llegeixo a El País que Bush, en el seu afany d'apropar-se als segments joves de la ciutadania USA, s'ha fet comprar un Ipod molt maco, per cert.

Un se l'imgina intentant aprendre com funciona... En quin dels seus asessors haurà recaigut la feixuga tasca d'ensenyar-li com va? Quina part del pressupost de presidència tindrà assignada? Quin departament s'encarregarà? Noves tecnologies? Educació?

Probablement, a qui li han manat aquesta feina, haurà sigut objecte d'alguna mena de venjança política, tramada des de les ombres més fosques de la Casa Blanca... Vas gosar dir que Kioto potser no era tan dolent? Que la teoria evolucionista és molt millor, sòlida i potent que la del disseny inteligent? O, pitjor encara: el teu equip de futbol, béisbol o basket no és el mateix que el del teu cap?... Pobret.

Però tu ets inteligent i has trobat una forma de venjança... M'imagino la pregunta:

- Sr. president, quina música vol que li posi?

- Eeeeeuuuuuhhhhh...

- Barres i estrelles?

- Si!

- New York, New York?

- Pos vale.

- Beatles?

- Qui?

- Cançons del Beatles, el grup de Liverpool, quedarà modern...

- Modern!?

- ...però no gaire, i així no espantem l'electorat de tota la vida....

- Ah, vale.

I aquí et vas sortir amb la teva. Deuries estar secretament feliç quan vas veure el teu cap posar-se blanc en rebre trucades, una darrera l'altra:

- Com? Els Beatles són il.legals? Ah! La música.... D'on l'hem treta? Doncs d'un CD que li vaig donar jo... legal. Amb tot i amb això és delicte? Collons! Qui va fer aquesta maleïda llei!
... Nosaltres? Ho ha dit en una entrevista per la tele?... Boing-Boing? Què collons és Boing-Boing? Se'n fot de mi?....

Després d'ajudar-lo a recuperar-se de la lipotímia i de portar-li la caixa de cartró on posarà els seus efectes personals, en acabar la teva jornada laboral, sortiràs al carrer... i respiraràs profundament.

Què divertit t'ho deus estar passant!